Pycsell topstrip
BH | EN

Pycsell.com je online foto servis sa preko 20.000 stalnih korisnika i 4 miliona pohranjenih fotografija.

Pycsell je dio Atlantbh, vodeće kompanije u BiH za razvoj softvera i outsourcing, koja radi za najprestižnije svjetske kompanije, kao što su Apple, i Nokia.

Dostavljamo emocije

Uhvatite vaše momente na kameri i mi ćemo vam pomoći da ih prikažete i sačuvate na najbolji mogući način. Imamo način da vaše svakodnevne fotografije, sasvim jednostavno, pretvorite u nešto posebno: napravite spektakularno umjetničko djelo za vaš zid, obradujte vaše najmilije originalnim poklonom koji nosi prave emocije, sačuvajte zauvijek vaša najdraža sjećanja.

Pycsell je tu da vam omogući da iz udobnosti vašeg doma odaberete vaše fotografije i vrstu proizvoda, platite PayPal-om, karticama ili uplaticom i sve što vam preostane je da sačekate poštara da vam Dostavi emocije.

Kreativni tim

U produkciji Pycsell proizvoda radi 10 ljudi u tri produkcijska centra. Na izradi i razvoju web servisa i aplikacija radi kreativni tim od 5 inženjera, a pružamo i stalnu online i telefonsku podršku našim kupcima.

Naša misija je da vam pomognemo da sačuvate i uživate u vašim sjećanjima. Nudimo najbolji odnos kvaliteta i cijene.Kreirajte vaš Pycsell račun danas i sami se uvjerite se u naša obećanja!

10000+ korisnika

Već su hiljade zadovoljnih kupaca koristili Pycsell da sačuvaju svoja sjećanja. Iako izrađujemo i „starinske“ analogne fotografije mi prihvatamo sve što digitalno doba i razvoj tehnologije fotografije i štampe donosi. Svu štampu radimo sa najmodernijom opremom vrhunske kvalitete, dok se uramljivanje radi ručno u profesionalnoj galeriji čime dobivamo najkvalitetniji mogući proizvod.